16:00

Älvängens IK

Referat: Floda BoIF - Älvängens IK

Inspirerande uppgift på förhand att kunna åka till Floda och i stort sett kunna säkerställa kvalplatsen.
Matchen är jämn första 20 minuterna innan vi på en hörna inte lyckas rensa bort bollen och ett blytungt 1-0 mål kommer.
Vi försöker och försöker, men varenda gång det börjar närma sig mål är det alltid något som går snett.
Känslan i halvtidsvilan är ändå att en vändning är fullt möjlig och starten av andra halvlek är det ÄIK som äger spelet men sista tredjedelen är det stopp. I 70:e minuten har vi ett jätteläge till kvittering men dubbla avslut mitt på målvakten grusade den möjligheten. Istället blir det strax efter straff för hemmalaget och vips var sådet 2-0 och ridå ner. Efter det målet är det över och en jobbig 3-0 var ett faktum. Vi har mest boll och spelar bäst men kommer inte till de rena lägena, motståndarna har mindre boll men lyckas komma till öppna lägen och gör mål. Vi har 8 hörnor i matchen och de flesta är bra slagna, men det var inte ÄIK spelare som var först på bollen den gången heller. Nu gäller det att plocka fram lite jävla anamma de sista två matcherna och visa vad vi kan på riktigt...